hétfő, december 06, 2021
Facebook

A panzió a Kremnica-i hegység szép környezetében található, a Králiky rekreációs központban, 900 m-re a tengerszint felett, 14 km-re északnyugatra Banská Bystricától ( Besztercebánya). Tekintettel a kedvező földrajzi fekvésére teljesíti az egész éves üdülés feltételeit. A hegyi rétek, patakok s a Velká Fatra ( Nagy Fátra),  Nízke Tatry (Alacsony Tátra)  csodálatos panorámája határozzák meg azt, hogy e táj alkalmas a pihenésre minden évszakban. A központ fekvése télen biztosítja a stabil hó feltételeket december végétől március közepéig, s a nyári időszakban kellemes magashegyi klímát extrém hőingások nélkül. A kellemes élményeket szolgálják a jelzett turisztikai útvonalak, erdei séta útvonalak. Ezek gyalogtúrákra, kerékpártúrákra, télen pedig sífutó túrákra alkalmasak.

A turisztikai központ közvetlen közelében (kb.15m) található a 800 m hosszú sí pálya 4 libegővel, kötélpályával és 2 sífelvonóval. 4 közepes nehézségű sípálya áll a turisták rendelkezésére, melyeknek teljes hossza 2330m.

A sípályák rendszeresen karbantartottak, 80%-ban hóágyúkkal. Rendelkezésre áll 4 libegő, Doppelmayer felvonó és egy gyermek felvonó. A terep elsősorban kezdő, tanuló és gyermeksízők számára alkalmas.

A régió kínálja a téli időszakban Szlovákia több kitűnő minőségű és ismert sífutópályáját. A sífutók szerelmesei számára rendelkezésre áll néhány kilométer gondozott sífutó pályaútvonal, amely kapu a Kremnica-i hegyekbe. Rendelkezésre áll a naponta gondozott: Tajov, Králiky, Skalka, Krahule és más útvonal, amelyek a Biela Stopa (Fehér nyom) verseny idejéből ismertek és kínálnak felejthetetlen élményt. A hosszúsága meghaladja az 50km.

A Horec Panzió 2-3 és 4 ágyas szobákban, 2 apartmanban és 11 személy számára mezonet apartmanban kínál szállást. Minden szoba és apartman saját toalettel, zuhanyozóval, TV-vel, fotelekkel és kis asztallal rendelkezik. A panzióban 45 fekvőhely van, szükség szerint 20 pótágyat tudunk biztosítani.

A panzióban kávézó és étterem van, ahol továbbképzéseket, céges rendezvényeket, családi ünnepeket és más rendezvényeket lehet szervezni. Mindezt az Önök egyéni elképzelése és egyéni hozzáállása szerint.

Az étteremben félpanziós, teljes ellátást vagy étlap alapján biztosítjuk az étkezést.

  YWeather by enter-logic-seo.gr